Hello world

Wilma och vi är så supernöjda på Inmotion i Floda där hon gått i 2 år. Wilma är en aussie, en vall- och vakthund som kräver sin ledare och mycket stimulans både mentalt och fysiskt. Vi är bara så supernöjda med allt som hon får i Floda och personalen är mycket kompetent och förstår vad hon behöver och anpassar efter hennes behov. De är lyhörda och har bara så fint bemötande. Många fina och goda samtal med flera av er, med goda råd och bra samarbete kring hur det blir bäst för vår fina Wilma. Stor kram och tack till alla er i Floda!

Cosmo är vår tredje Berner, men InMotion vårt första dagis. Innan han började hade jag dåligt samvete för att jag skulle lämna bort honom 3 dagar i veckan, men numera har jag dåligt samvete de dagar han är hemma med mig! Cosmo ÄLSKAR sitt dagis! Där får han utlopp för energi när han behöver det, och samtidigt får han vila när det behövs. Personalen har mitt fulla förtroende – de är rakt igenom proffsiga och otroligt engagerade – hundarna får promenader och lek varvat med träningsuppdrag. Jag känner lugn, värme och tacksamhet när jag lämnar min pälskling hos dessa underbara människor.

Hello world
Hello world

Jag heter Tjabo och är en storpudel på snart två år. Jag går på Floda dagiset och det tycker jag är jättekul, för där har jag många kompisar som jag busar och leker med.

Människorna som arbetar där är alltid glada och leker med oss, tar med oss på långa promenader och gör roliga aktiviteter.

Husse och matte tycker också dagiset är bra för de märker hur engagerad och kunniga personalen är, då tycker de det känns tryggt att lämna mig på dagiset.

Vi har nu haft vår hund på InMotion HundCenter Hunddagis i 1,5 år. Hon har från dag 1 trivts som fisken i havet. All personal visar stort engagemang och kärlek till våra pälsklingar

Hello world
Hello world

Vår lilla Bella går på InMotion i Stenkullen tre dagar i veckan .

Hon trivs jättebra med alla härliga hundkompisar och underbara ” dagisfröknar ”.

Hon är alltid glad och vill gå in när vi kommer på morgonen , ett bra tecken på att hon trivs

Zera och Charlie går på InMotion i Floda.

De trivs väldigt bra och är så glada när vi lämnar dem på morgonen. Vi som ägare tycker det är väldigt kul att personalen på dagiset tränar och stimulerar dem under dagen på olika sätt, samtidigt som deras behov av vila mm respekteras. Det är också kul och se hur de tränar sina sociala förmågor och skaffar nya kompisar.

Hello world
Hello world

Lumi är en 3-årig frallamix som är inne på sitt andra år på InMotion HundCenter Floda. Lumi har ett stort behov av aktivering, kärlek och trygghet och det får hon gott om av personalen på hunddagiset. Det känns extra tryggt för husse och matte att personalen även är uppmärksamma på hundarnas hälsa och mående.


Lumi (även husse och matte) rekommenderar InMotion HundCenter alla dagar i veckan!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jag har haft min labrador i ca 5 år hos detta enastående gäng och nu även min Rhodesian Ridgeback sedan hon var ca 4 månader, idag är hon 10 månader. Bästa personalen som lägger tid och engagemang utöver det vanliga och som faktiskt ser just min/ mina hundars behov och gör anpassningar så att mina älsklingar trivs bättre än bäst och gör mig lugn och glad i själen.

Extra plus för att de klarar svåra utmaningar som covid-pandemin med bravur och antar varje utmaning med energi och glädje!

Jag rekommenderar verkligen detta hunddagiset!

Hello world
Hello world

Ozzie är lika taggad varje morgon för att få träffa alla hundkompisar & tvåfota kompisar. Det märks att han förutom sällskap får fin aktivering och lär sig en massa nytt när han är på dagis. Supernöjd!

Då vi hade sådan tur att hamna hos Ert dagis när vi akut behövde en plats , personalen är fantastisk och ger ett fint mottagande varje dag o Sunny trivs som fisken i vattnet och är glad att få åka på morgonen.

Hello world
Hello world

Nancy, en snart 2 årig Rhodesian ridgeback, är på dagis 3 dagar i veckan sedan drygt 1 år. Vi upplever att hon trivs bra. Det känns tryggt att lämna henne hos en engagerad och kunnig personal.

Vi är extra glada över att hon får umgås och leka med andra hundar när hon är där.

Figge älskar sitt dagis i Stenkullen och springer glatt in när han kommer och springer ut när han ska åka hem

Hello world
Hello world

Iris är två år och går på Flodadagiset på halvtid. Iris är vår första hund och detta är vår första erfarenhet av dagis, men vi har varit jättenöjda från första början. Personalen är jättegullig, flexibiliteten är hög och allt känns väldigt proffsigt. Iris springer alltid in på morgonen, (särskilt när hon ser Hanna)

Dessutom har vi som nya hundägare fått många goda råd av både Elin och personalen. InMotion rekommenderas varmt av Iris Lewholt med familj!

Indy och Buster är sedan flera år på InMotion när husse och matte är på jobbet. På dagis får de gemenskap, roliga lekkamrater och social träning i en trygg miljö. De som jobbar på dagis visar genuin värme och stort engagemang för våra hundar.

Rekommenderas varmt!

Hello world
Hello world

Messi har gått på InMotions dagis, Lerum i drygt ett år och vi är jättenöjda. Han skuttar in på morgonen och verkar alltid lika glad och nöjd när man hämtar. Om det inte regnar…men vem är glad då egentligen

Jag har alltid känt mig helt trygg med att Linus har det bra på dagis. Personalen känns genuin i sitt engagemang i hundarna. Jag upplever att de verkligen ser varje hund som en individ och gör sitt bästa för att hundarna ska ha det bra på dagarna. Både ute och inne.


Linus springer, lyckligt pipande, från bilen till dagis varje morgon. Det om något är gott betyg från en hund som är väldigt ”mammig” överallt annars.

Hello world
Hello world

Det är underbart att Frasse får vara på InMotion hunddagis i Floda! Han trivs superbra och är så nöjd och tillfreds när han hämtas på eftermiddagen. Han får både lek och bus med kompisar, promenader och inomhusövningar. Extra plus är dagiset "övernattningsservis" som fungerar superbra för Frasse

Hello world
Hello world

Detta är Pixie! Hon går på InMotion HundCentrer i Stenkullen. Kan varmt rekommendera detta dagis. Där får hundarna lära sig att umgås i flock och de blir stimulerade av personalen. Känns tryggt att lämna min Pixie där!

Vi är supernöjda och så glada att vår Hampus får tillbringa ett par dagar i veckan med Elin och hennes superteam av dagisfröknar. Här känner vi oss trygga i att Hampus både får fysisk träning, mental stimulans och massor av kärlek. Vi kan varmt rekommendera InMotion.

Hello world
Hello world

Vår älskling Dante är på hunddagis 3 dagar i veckan och verkar trivas så gott. Hunddagis har gjort honom trygg tillsammans med andra hundar, detta har vi nytta av när vi träffar andra hundar ute på promenad.

Ordning och reda på det där med vaccinering och avmaskning. Elin på InMotion påminner om detta när det är dags, vilket känns tryggt.

Vi kan varmt rekommendera InMotion hunddagis till andra hundägare

Vi känner att InMotion har ett stimulerande upplägg för vår hund Ozzy med mycke lek och även flockgemenskap samt en stor utegård att busa på.

För oss som ägare känner vi oss trygga att lämna vår hund Ozzy hos InMotion.

Det är så fantastisk bra personal och vi känner verkligen att dom ser Ozzys behov.

För oss är dagisavgiften värd varenda krona