Välkomna hundar


Vi gör en bedömning av alla nya hundar för att se om vi tror att de passar in i vår dagisflock. Vi tar emot både tikar och hanhundar, även okastrerade av alla raser. Valpar är välkomna om dom är redo för dagis från 9 veckors ålder.

Hundarna som kommer till oss ska vara fullt friska och vaccineradeed med DHPPI samt Nobivac KC. Varje år anordnar vi en vaccinationsdag då en veterinär kommer till dagisen och vaccinerar dagihundarna.

Vid frågor vänligen ring eller maila oss.

En dag på dagis


Inlämning sker mellan 7-9, möjlighet finns även att lämna innan 7 vid överenskommelse.

Vi börjar dagen med en mysstund som innefattar gos och massage. Från 9 är vi ute och aktiverar alla hundar genom lek, hjärngympa och promanader.

Leken övervakas alltid noga av oss i personalen för att förhindra eventuella urspårningar.

De flesta hundarna umgås i flock såväl ute som inne men vi har även ett antal stora hemtrevliga boxar för de som behöver vara med mindre grupp. På gården gör vi dagligen någon form av utmaning där hundarna får jobba lite. Utmaningarna kan vara allt från godissök, gömda leksaker till hinderbana eller trix. Under dagen blir det även härliga promenader som innefattar aktivering.

Från klockan 15 och framåt är det hemgång för alla vovvarna.

Dagispersonal


Driver dagiset gör Elin Hellgen sedan 2008.

Elin är utbildad Hundinstruktör på Hundens Hus samt Hundmassör genom Axelsons Gymnastiska Institut.

Elin arbetar heltid på dagiset samt håller hundkurser på kvällar och helger.

Elin är 40 år och bor med sin man, sina två söner, sin dotter och sina tre hundar.


Elin tränar sina hundar i div hundsporter såsom rallylydnad och nosework mm. 

Mycket tid har även spenderats på utställningar. Detta har resulterat i två svenska utställnings champions och en norsk.På dagiset arbetar även Linda, Ann-Sofie, Hanna, Sol, Stina, Filippa, Sofie, Hanna E, Agnes, Emilia, Nils, Anton, Ida, Malin, Camilla och Saga