Ge din hund möjligheten att vara en del av en flock

 

 

 

 

 Personlig utveckling

Vi tycker att det är väldigt viktigt att varje enskild hund trivs och mår bra. Därför försöker vi hela tiden hjälpa alla dagishundar att utvecklas. Vi stöttar den lite osäkra för att bli av med sina rädslor, den lite stressade att komma ner i varv genom massage och passivitetsövninar, den aktiva att få utlopp för sin energi.

Allt detta främjar även en stabil och välbalanserad dagisflock.
Vi tar emot hundar av alla raser från 12 veckors ålder, även okastrerade hanar och tikar under löp.

Priser

Månadsavgift:
Heltid 3400:-
3 dagar /vecka 2650:-

2 hundar med samma ägare,
50% rabatt på andra hunden.

Öppettider mån-tors 07.00-17.30 fre 07.00-17.00
Möjlighet att lämna och hämta utanför öppettiderna finns

Flockgemenskapen är vår högsta prioritet

En dag på dagis
Inlämning sker mellan 7-9, möjlighet finns även att lämna innan 7 vid överenskommelse.
Vi börjar dagen med en mysstund som innefattar gos och massage. Från 9 är vi ute och aktiverar alla hundar genom lek, hjärngympa och promenader. Leken övervakas alltid noga av oss i personalen.

De flesta hundarna umgås i flock såväl ute som inne men vi har även ett antal stora hemtrevliga boxar för de som behöver vara i en mindre grupp. På gården gör vi dagligen någon form av utmaning där hundarna får jobba lite. Utmaningarna kan vara allt från godissök, gömda leksaker till hinderbana eller trix. Under dagen blir det även härliga promenader som innefattar aktivering.

Från klockan 15 och framåt är det hemgång för alla vovvarna.


Välkomna hundar
Vi gör en bedömning av alla nya hundar för att se om vi tror att de passar in i vår dagisflock. Vi tar emot både tikar och hanhundar, även okastrerade av alla raser. Valpar är välkomna om dom är redo för dagis från 12 veckors ålder.

Hundarna som kommer till oss ska vara fullt friska och vaccinerade med DHP samt KC. Varje år anordnar vi en vaccinationsdag då en veterinär kommer till dagisen och vaccinerar dagishundarna.

Mys och närhet

Massa lek med alla hundkompisar