Var med i årets kanske roligaste julkalender och få en bättre relation samt roligare vardag med din hund

BLACKWEEKEND 50% PÅ ORDINARIE PRIS

NU 975:-

UTAN SUPPORT ENDAST 399:-

 

Se exempel på en av luckornas innehåll här nedan

00

dagar

00

timmar

00

minuter

00

sekunder

SIGNA UPP DIG OCH DIN HUND FÖR ATT SE HUR VI TRÄNAT BÅDE PÅ DETTA OCH MYCKET ANNAT

Vill slå ett slag för att vi nu drar igång vår nya satsning på digitala hundkurser då vi vet att många i nuläget har svårt att hinna ta er till fysiska hundkurser under specifika tider .
För oss är det viktigt att alla hundägare har möjlighet att kunna utveckla sin relation med sin hund samt få en bättre vardag tillsammans och det har fått oss att ta detta kliv in i den digitala världen. 
Alla våra digitala kurser kommer vara uppbyggda så att man inte behöver passa speciell tid eller dag utan materialet kommer finnas tillgängligt för att alla deltagare ska kunna ta del av kursen när det passar bäst.
Vi kommer ha digital support för att kunna stötta och ge feedback för att ni ska få ut så mycket som möjligt av varje moment och varje kurs.
Det är våra instruktörer Elin samt Camilla som håller i alla kurser både fysiska samt digitala så ni får bästa vägledning vi kan erbjuda.

Vi har just nu Blackweek kampanj på våra digitala kurser och jag hoppas att även ni ska tycka att detta känns som ett spännande och bra koncept. Vi ser själva att mycket tid på alla fysiska kurser går åt till att lugna eventuellt stressade hundar mm vilket man helt slipper på de digitala kurserna.
Vi kommer därför ha möjlighet att lägga in mer övningar samt mer teori så ni kommer kunna få en djupare och bredare utbildning för samma pris.
Ni kommer kunna skicka filmer där ni utför momenten om ni kört fast eller har funderingar så återkopplar jag eller Camilla inom kort. Man har även tillgång till vårt forum för alla deltagare på respektive kurs där vi förtydligar saker som vi märker att fler har funderingar kring.
Kursen är uppbyggd på inspelade övningar av mig och Camilla samt text och webbinarium som tillsammans bildar en tydlig helhet. Ni kommer ha tillgång till materialet under hela kursens gång och ny lektion läggs ut en gång /vecka förutom på julkalendern som läggs ut dagligen.

Vi har tre olika digitala kurser med start i december månad

Julkalendern är just nu på Blackweek kampanj för 1170:- vilket är en sänkning på 40% ink support.
Kalendern finns även utan support och kostar då endast 499:-, då ingår alla klipp och info men man kan inte återkoppla till oss
START 1/12

Rallylydnad fortsättningskurs med instruktör Camilla för er som gått Rally nybörjare fysiskt 1950:- ink support från Camilla
START 13/12

Läsa Hund fortsättning med instruktör Elin för er som gått Läsa Hund 1 fysiskt 1950:- ink support från Elin
START 13/12

JULKALENDER 2023

1950 SKR
975 SKR

START 1/12

JULKALENDER 2023 UTAN SUPPORT

800 SKR
399 SKR

START 1/12

RALLYLYDNAD STEG 2

1950 SKR

START 13/12

LÄSA HUND STEG 2

1950 SKR

START 13/12

ANMÄL ER HÄR NEDAN

Tack för ditt meddelande, vi återkommer inom kort